Przejdź do treści
head4
Przejdź do stopki

Projekt „Rozwój Centrum Kompetencji Zawodowych w obszarze turystyczno-gastronomicznym”

Treść

Od 2020 roku uczniowie naszej szkoły doskonalili swoje umiejętności w ramach projektu „Rozwój Centrum Kompetencji Zawodowych w obszarze turystyczno-gastronomicznym”. 

Zrealizowano kursy:

  • Kuchnie świata
  • Kelner
  • Domowy wypiek pieczywa
  • Kuchnie staropolska w nowoczesnym wydaniu
  • Domowy wyrób wędlin
  • Dekoracje wyrobów cukierniczych
  • Aranżacja stołów okolicznościowych
  • Ciastkarstwo
  • Kuchnia prozdrowotna

Szczegółowe informacje na temat projektu:

https://inkubator.nowysacz.pl/nasze-projekty/projekt-w-branzy-turystyczno-gastronomicznej-od-2020/

 

Pliki do pobrania

REGULAMINY_2022_(2)[1].zip 4952.35 KB
120695